СЕРІЯ "УКРАЇНСЬКІ ПОЕТИ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ ТА ПІВНІЧНОЇ АМЕРИКИ"

 

У 2022 році Товариством "Опір Західної України" заснована Серія книг "Українські поети Європейського Союзу та Північної Америки" (далі Серія).

 

У Серії надруковані сучасні українські поети ЄС та Пн. Америки, які популяризують Україну в країнах ЄС та Пн. Америці українською поезією.

 

Розпочинає Серію український поет Олег Павлів із Чеської Республіки.

       

У книзі Олега Павліва "Світло в Темряві" зібрані вибрані українські й білоруські шкільні, студентські та зрілі вірші написані в юності та молодості молодого автора і надруковані в книгах, альманахах та часописах в Україні, Чехії, Словаччині, Румунії, США та Канаді.

   

Книга Олега Павліва "Світло в темряві" із філософською, інтимною та громадянською лірикою вийшла друком коштом Товариства "Опір Західної України" (Чеська Республіка) у Видавництві "Лілія" (Україна) за підтримки Видавництва "Беларус" (США).

 

Секретаріят Товариства "Опір Західної України"


Придбати книги із Серії "Українські поети Європейського Союзу та Північної Америки" можна, звернувшись в Секретаріят Товариства "Опір Західної України".

 

Секретаріят Товариства "Опір Західної України"


БІБЛІОГРАФІЧНИЙ ОПИС:

 

Павлів Олег = Паўліў Алег / Світло в темряві = Святло ў цемры. - Прага - Нью-Йорк - Хмельницький = Прага - Нью-Ёрк - Хмяльніцькі : Видавництво "Лілія" ; Видавництво "Беларус" = Выдавецтва "Лілія" ; Выдавецтва "Беларус, 2022. - 44 с. + портрет

 

АНОТАЦІЯ:

 

У збірці поезії українського поета Олега Павліва зібрані вибрані українські й білоруські шкільні, студентські та зрілі вірші написані в юності та молодості автора і надруковані в книгах, альманахах та часописах в Україні, Чехії, Словаччині, Румунії, США та Канаді.