СЕРІЯ МІЖНАРОДНИХ НАУКОВИХ КОНФЕРЕНЦІЙ "ІСТОРІЯ УКРАЇНИ В КОЛЬОРАХ"

 

В 2022 році головою Товариства "Опір Західної України" і вченим України, Чеської Республіки, Європи і світу Мґр. Олегом Павлівом заснована Серія Міжнародних наукових конференцій "Історія України в кольорах" (далі Серія).

 

На шляху волі і соборності Україна пережила багато кольорів різноманітних прапорів германських і слов'янських країн Європи: Австрії і Німеччини, Росії і Польщі...

 

В України був свій синьо-жовтий стяг, але не було своєї Української Держави...

 

В минулому під гнітом іноземців з усього світу український стяг був пригноблений у рідній Україні...

 

Сьогодні під покровом рідної України український стяг пошанований у іноземців в усьому світі...

 

Тож Серією розпочинаємо наукові дослідження історії України в контексті суміжних з Україною германських і слов'янських країн Європи в складі яких в минулому перебувала Україна і кольори прапорів яких залишили на синьо-жовтому прапорі білі і чорні плями в історії України...

 

Розпочинає Серію Перша Міжнародна наукова конференція "Польсько-Український конфлікт 1918-1947 років: Пацифікація-Волинь-Вісла 1930-1943-1947" (далі Конференція) науковими дослідженнями історії України в контексті суміжної з Україною Польщею в складі якої в минулому перебувала Україна.

 

Олег Павлів з яким можливе все і без якого не можливе нічого розповідає: "Мій прадідусь Теодор Бойдуник (1886-1936) син корінного українця Миколи Бойдуника і корінної німкені Катерини Штень. Моя прабабуся Павлина Волошинович (1875-1949) дочка корінного поляка Базилія Волошиновича і корінної польки Маґдалени Сєрацької. Тому в польсько-українському конфлікті 1918-1947 рр. не хочу і не можу звинувачувати одних і не звинувачувати інших..."

 

Тому Серія Міжнародних наукових конференцій "Історія України в кольорах" загалом й Перша Міжнародна наукова конференція "Польсько-Український конфлікт 1918-1947 років: Пацифікація-Волинь-Вісла 1930-1943-1947" зокрема покликані не виправдовувати одних і не звинувачувати інших й джерелами та літературою бібліотек і архівів в наукових розвідках вчених говорити вголос про подвиги і не мовчати пошепки про злочини і тих, і інших, щоб діти й онуки і тих, і інших вірили, любили і надіялись минулим, сьогоденням і майбутнім одне одного.

 

До Конференції запрошуються вчені з України, Європейського Союзу, світу.

 

Для матеріально і морально  постраждалих в Російсько-Українській війні учасників з України оплата участі в Конференції добровільна: вчені з України в залежності від матеріальних можливостей можуть, але не мусять оплачувати участь в Конференції.

 

Для матеріально і морально забезпечених учасників української діаспори Європейського Союзу і світу (в тому числі біженців з України матеріально і морально забезпечених в Європейському Союзі і світі) участь в Конференції платна.

 

Оплата участі в Конференції призначена на видання друком наукового збірника з Конференції із науковими розвідками учасників Конференції.

 

Оплата участі в Конференції після огляду та друку Орґанізаційним комітетом наукових розвідок вчених в науковому збірнику з Конференції.

 

Орґанізаційний комітет Конференції залишає за собою право дестабілізованою військовою, пандеміологічною і економічною ситуацією в Україні, Європейськім Союзі, світі змінювати умови Конференції в тому числі проводити і не проводити Конференцію.

 

Термін подання наукових розвідок: 5 лютого 2023 року

 

e-mail для подання наукових розвідок: konferencija.ua.pl.eu@gmail.com 

 

Більш ґрунтовно з умовами проведення Конференції можна ознайомитися в Запрошенні на Конференцію в прикріпленому файлі нижче.

 

Слава Людині! Слава Народам!

 

Бог і Світ!

 

Секретаріят Товариства "Опір Західної України"

Download
Запрошення.pdf
Adobe Acrobat Document 85.4 KB